Μία συναρπαστική σειρά από εκδηλώσεις διοργανώνονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 14 έως και τις 19 Οκτωβρίου 2014!

Η Παγκόσμια Ένωση Shito-ryu Shukokai, που είναι και το παγκόσμιο διοικητικό σώμα για το Yamada-ha Shito-ryu Shukokai Karatedo, θα πραγματοποιήσει μέσα από τη διοργάνωση της Ελληνικής Ένωσης Shito-ryu Shukokai Karatedo το Παγκόσμιο “Κύπελλο Yamada” 2014 στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αφορμή τον εορτασμό των 10 ετών ύπαρξης της ένωσης στην Ελλάδα και τα 30 χρόνια ύπαρξης της σχολής “KARATE ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ“, που είναι και το Ηonbu dojo της Ελληνικής Ένωσης Shito-ryu Shukokai.

Για τον εορτασμό αυτόν, η Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai έχει δουλέψει σκληρά για να προετοιμάσει ένα Budo φεστιβάλ το οποίο θα περιλαμβάνει το Παγκόσμιο “Κύπελλο Yamada” 2014 της Ένωσης και μία σειρά σεμιναρίων σε Karate, Iaido και Kobudo. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν υπό την καθοδήγηση των μεγαλύτερων σε βαθμό δασκάλων της ένωσης, με τη συνεργασία πολλών υψηλόβαθμων εκπαιδευτών από όλον τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα :
Των σεμιναρίων Karate θα ηγηθούν οι:

 

Sensei Haruyoshi YAMADA, 10ο Dan (Ιαπωνία)

Επίτημος Πρόεδρος, Παγκόσμια Ένωση Shito-ryu Shukokai
8ο Dan Hanshi, Ανώτατος Κριτής Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Karate
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Karatedo Εργατών Δυτικής Ιαπωνίας
Διευθυντής Παιχνιδιών Ιαπωνικής Κοινωνίας Φυσικής Κουλτούρας
Εκπρόσωπος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την Inagawa

 

Sensei Tsutomu KAMOHARA, 9ο Dan (Ιαπωνία)
Αντιπρόεδρος, Παγκόσμια Ένωση Shito-ryu Shukokai

 

 

Sensei Sueo SAKITANI, 8ο Dan (Ιαπωνία)
Αντιπρόεδρος, Ιαπωνική Ένωση Shito-ryu Shukokai

 

 

Sensei Denis CASEY, 8ο Dan (Ηνωμένο Βασίλειο)
Αντιπρόεδρος, Παγκόσμια Ένωση Shito-ryu Shukokai
Τεχνικός Εκπαιδευτής, Ένωση Shito-ryu Shukokai Ηνωμένου Βασιλείου

 

 

Των σεμιναρίων Iaido θα ηγηθεί ο:

Ιωάννης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, 4ο Dan (Ελλάδα)

 

 

 

Των σεμιναρίων Kobudo, θα ηγηθεί ο:

Sensei Νικόλαος ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, 6ο Dan SSU (Ελλάδα)
Αντιπρόεδρος, Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai

 

 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν κυρίως από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου, μέσα σε ένα εκτενές πρόγραμμα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων, εξετάσεων dan και του Παγκοσμίου Κυπέλλου “Yamada Cup 2014”. Επίσημοι φορείς των αρχών της πόλεως θα παρεβρίσκονται στις τελετές έναρξης και λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μία αναμενόμενη συμμετοχή τουλάχιστον 300 ατόμων αναμένεται από όλον τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, συμμετέχοντες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον από Αυστρία, Μποτσουάνα, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ιαπωνία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Σουηδία, Ελβετία, Αμερική και Ουαλία, αν και αναμένονται ακόμα συμμετοχές από περισσότερες χώρες. Ένα κοινό περίπου 1.000 ατόμων αναμένεται να παρεβρεθεί στο στάδιο, βάσει πάντα αντίστοιχων εκδηλώσεων του παρελθόντος στην πόλη μας.

Οι ενδιαφερόμενοι προς συμμετοχή αθλητές, μπορούν να εγγραφούν διαδικτυακά μέσω του επίσημου συστήματος εγγραφών της Παγκόσμιας Ένωσης Shito-ryu Shukokai στη διεύθυνση http://2014.shukokai-greece.org/